acantril
acantril
Group: Registered
Joined: July 8, 2017 10:28 am
Eminent Member
2
I had the same problem with my iMac pro - couldn't resolve i...

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
I'd actually pay for a full solution. As in $1000's for an a...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
Ok, but...is it only me that sees this error 12 as an issue....

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
It seems like the code/error 12 issue is the final issue pre...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
So SIP is disabled. Extrenal media boot is allowed Secure ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
Im actually having the same problem. Secure boot and extern...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
I start by checking another cable. Ive ran 3440x1440 @ 100...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
The version of macOS doesnt impact if it works in windows....

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
1) Install windows (bootcamp) 2) Patch windows 3) Conn...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
2017 macbook pro 15-inch and 13inch work fine as a gaming ma...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
So with the 2016 you will have more problems in terms of c...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
ReinHard - the thunderbolt firmware thing is to be expected,...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
The workarounds we have from 10.12 don't work - thats fine...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I'm having something similar - when i attempt to use apple_s...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Good question re. nvidia ... i think the initial issue is th...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
I have a 1080 and 1080ti - both of which have been used in a...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Brisbane australia

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
I wonder if im hitting limits with the 13-inch 2017 MacBook ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
None at all ... in bootcamp its 100% stable (but poor-ish ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I just posted this on another thread but ...   I have th...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I have the strangest bug with a vega64 + EGPU Enclosure + ma...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
VEGA64 works fine with Dev Beta 9 Still listed as VEGA 10 ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I've just got a VEGA RX 64 .. with a Mantiz enclosure. Its a...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Did you have any luck with this ?

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago