Ajayajayaj
Ajayajayaj
Group: Registered
Joined: February 12, 2017 1:44 am
Trusted Member
3
I currently am on 390.65, I haven't tried upgrading yet.

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

3 weeks  ago
Posted by: e-raser Update: I did all the steps once again...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Do you have another computer? If so, boot into that computer...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Posted by: e-raser What exactly do you mean by "my hard d...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Posted by: nando4 @ajayajayaj , nice getting mPCIe2 worki...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
UPDATE!! So, my hard drive just stopped working... I then i...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Another update on my experience. I have downgraded to creato...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Posted by: dani_tx @Pyro750 why don't you try this: I'm ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
I tried disabling updates and it still did not help, I think...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
I cannot get this working on the new windows 10 update, I ju...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Posted by: Pyro750 I think I found out, why nvidia_reboot...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Posted by: Drew Michael Bondy I'm also using 1709 with al...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

1 month  ago
Posted by: e-raser Hi there, I have a Nvidia GeForce GTX ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

2 months  ago
What do you mean?

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

2 months  ago
Posted by: Harish Got my 1050ti working with my internal ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

3 months  ago
Posted by: Harish Ok...ajayajyaj what did you do with ami...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

3 months  ago
  @Harish Sorry I only know how to do it with an AMI bios

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

3 months  ago
I had to mod my bios to get internal working, it was a hidde...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

3 months  ago
Posted by: aaznincsen Yes, its mPCIE connected to the lap...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

4 months  ago
@aaznincsen Are you using mPCIe? Is the PSU on and gpu plugg...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
Posted by: Murat is eGPU working ? which graphic card? ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
Posted by: Murat my laptop is ASUS K55vd i53210-HM76-8gb...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
Posted by: brickster2000 So I finally got the 1050 workin...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
Also @fndpena , It only goes higher with load. That could be...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
Hmm, 7-ZIP is not letting me edit the exe saying it is read ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
I really think @GynTh0r 's  post deserves a post of it's own...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
It’s been a while since I’ve seen anything on this topic. My...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

5 months  ago
Posted by: dani29m @wiselyzzz i saw your posts at Voltgro...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

7 months  ago
Posted by: dani29m @Ajayajayaj  I think i unlocked that...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

7 months  ago
Thanks, I'll get back to you on whether it worked.

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

7 months  ago
Hotplug in Bios does nothing

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

7 months  ago
Posted by: OnABudget Can I use an external display after ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

7 months  ago
Posted by: wiselyzzz Dear G.Salavat, thank you for replyi...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

7 months  ago
I GOT IT WORKING!!! I upgraded to 375.70 and I have no error...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months  ago
I got mine from GearBest. The first one I got was broken, bu...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months  ago
I have a GTX 1050, with mPCIE hotpluggable. So, I am running...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months  ago
Page 1 / 3 Next
  
Working

Please Login or Register