chocomonsters
chocomonsters
Group: Registered
Joined: March 16, 2017
Eminent Member
2
@itsage Agree. My Akitio eGPU boots up fine into Windows ...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 months ago
@stefan_lachev Few device manufacturer websites includin...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 months ago
I am running Thunderbolt Control Center with 1.4.648.5.

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 months ago
@bensea123 Same issue here. I was able to boot with eGPU ...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 months ago
I was running Windows 10 on MacBook Pro 2018 15in with TB3 e...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

7 months ago
If anyone is amenable to downgrading from 650 W to 600 W PSU...

In forum What gear should I buy?

1 year ago
Set up: MacOS 10.13.4 with 387.10.10.10.30.103.pkg driver...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

2 years ago
Intel Thunderbolt 3 driver with Boot Camp support

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 years ago
@André Venâncio Assume that you have already installed NVI...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

2 years ago
Thanks! It works like a charm.... I forgot to boot withou...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

2 years ago
Yes. I am back to using DSDT override for Akitio Node and E...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 years ago
eGPU and TB3 docks under macOS and Win 10

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 years ago
Hi @jefniro. It is a type 4 PCI-e cable (not common cable t...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Sounds like Thunderbolt driver issue. Is your Akitio Node r...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

2 years ago
@mklegend That is common with VM not detecting external S...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

2 years ago
As usual, tried all 4 TB3 ports. Tried different TB3 cables....

In forum Thunderbolt macOS eGPU

2 years ago
Which Thunderbolt driver are you using?

In forum Thunderbolt macOS eGPU

2 years ago
Wonder if this means Apple will modify UEFI / resource to al...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
Can you see 1060 under device manager if you enable show hid...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
I have MBP 15 RP460 + Akitio Node + GTX 1070. I used DSDT ov...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
It has two PCIe and one EPS/SFX12V connections that are inte...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
I had similar experience. I originally had to use DSDT ove...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

3 years ago
@DANgerous25. Nothing to install really. SFX format PSU is...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
Yes. PSU fan was too noisy. I wanted a PSU that will only ...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
I believe, Akitio is trying to minimize layout and adding ad...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
@anima Thanks for catching that. Correct one from that ve...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
@markbam. Yes, all PSU requires "on" signal from motherboar...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
I have ordered Noctua 120 mm NF-S12A FLX and 2 pin to 3 pin ...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
Ok. It works great. Fan cutout on Akitio Node and fan on C...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
Now I am actually replacing Akitio PSU. I am looking at ...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
I was able to re-enable system integrity protection with pre...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
Akitio Node FW update

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
VMware and Parallels do not support TB3.

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
I disabled SIP to run automate script. But I was able enabl...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
2016 MBP 15 monitor stays active in clamshell mode with Akit...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
Multiple Displays with TB 3 dock and Akitio Node

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
 of  2