DieselDrax
DieselDrax
Group: Registered
Joined: May 16, 2017 9:39 pm
Estimable Member
4
Ok, well this project/issue has been put on the back-burner ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 months ago
Running the SF600 still, the only things that have chang...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 months ago
NUC6i7KYK + Node + GTX 1070Ti = Random GPU disconnect

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 months ago
Can you post a How-To on how you got macOS running on th...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
I don't see one of these yet so here we go. Anyone one pl...

In forum What gear should I buy?

4 months ago
FWIW, my NUC6i7KYK + Node + GTX 1080Ti was extremely easy to...

In forum Thunderbolt Linux Setup

7 months ago
@fr34k, this is great!  My nMP has a working eGPU again, tha...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
No, "Step 2" is to be done after rebooting back into you...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Did you read the troubleshooting section of the original...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Thanks, I guess I mistakenly assumed something needed to...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
I don't know what I'm doing wrong, but I can't get the e...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Eh, so what am I missing here?  My eGPU functionality br...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Which means we're in a holding pattern until that's been...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Security update broke the eGPU on my nMP, but that is be...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
5531 MRays/sec average, is that good?  😀

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Regardless, the eGPU box should power on as soon as it d...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
No, I haven't tried that since it didn't seem to apply. ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
This was discussed sometime last year, eGPUs were working ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
There used to be an active block in the boot rom with th...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
This is pretty awesome, I was able to easily get my nMP + No...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
At this time I have given up on getting this to work.  While...

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
So, weird thing with the Thunderbolt device...it's there...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
Thought I'd post this here in case someone has some more ide...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
GPU-Z info, looks like maybe an initialization issue based o...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
I went one step further and used @Nando4's DSDT override and...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
@itsage, I did a DDU clean and install (Download DDU and Nvi...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
@shrapnl, see attached.  The PCI bridge driver is the same f...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
@shrapnl Yes, 64-bit Windows. My monitor is connecte...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
@itsage, I have not done that but I did install the late...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
@shrapnl Sorry, I missed this post.  I just did a fresh in...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
Ok, making progress.  Dang local Time Machine snapshots monk...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
I'm going to have to do some more work before I can get back...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
I'll collect more info from my setup tonight and post it up,...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
@itsage, it shouldn't matter since both of the TB2 ports on ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
Fingers crossed, would be awesome to finally have this w...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
@itsage, I don't have that handy and I'm not at home but...

In forum Thunderbolt Windows Setup

11 months ago
Page 1 / 4 Next