gtosi
gtosi
Group: Registered
Joined: April 9, 2017 10:15 pm
Eminent Member
2
This one is bang on! (Only for front fan) it also reassu...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
Did anyone find an adapter for the PSU fan? I ended up just ...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
I had a hard time finding a "D" connector in Germany/Uk as...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
For the front fan? I don't think this will fit on the Akit...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
I just replaced both the PSU fan as well as the fan on the...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
Awesome dimensions, and thanks for the review!

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
Sorry, I updated my post above. I was shooting from the hip ...

In forum Build Guides

1 year  ago
Hi mac_editor, My specs: MBP 15' late 2013 (750m) + Akit...

In forum Build Guides

1 year  ago
I experienced frequent glitches in safari which was really a...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year  ago
@drax392 I agree: in my Node, the front fan is definitely no...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
Yes! I have been wishing for that as well. Even if with a ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year  ago
Did anyone try 750m+Node+Nvidia9xx/10xx+Windows with High Si...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year  ago
The screenshot says Akitio Thunder3, but the thread title sa...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year  ago
I guess we will have to wait for High Sierra Nvidia web driv...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year  ago
Nice to see it works on TB2 devices! I am really curious n...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year  ago
Cool! Before, in Sierra, did you have to plug it in at sta...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year  ago
OP, do you have Akitio Node or Akitio Thunder3? At least wit...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year  ago
If that works for you [email protected], then I will certainly give th...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year  ago
Good to know that it seems not to be a UEFI VBIOS issue th...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year  ago
Hi [email protected], I share your problem. I have a late2013-15'-750m ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years  ago
Thanks. Ok so if the game is bandwidth intensive, the ba...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years  ago
@vava726 and @enjoy: Do you know what the reason is why ...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years  ago
Great work @theitsage, keep it up! I noticed that the minimu...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years  ago
Yes, that keeps the iGPU activated, and the DIY1.35 (which...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago
I agree, there most be something else going on.  It must be ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago
Yes, I am not too optimistic either. Since it appears that n...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago
I am running windows 10 from an external ssd via usb3, using...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years  ago
@Antharsious, do you know of any updates regarding this? I h...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago
 Maybe we should not compare the same graphics card in diffe...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago
Also interested in that. I have a Late 2013 15' 750m dGPU MB...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago
That's interesting. Even with just one eGPU, I guess some ta...

In forum Pro Applications

2 years  ago
Alright, thanks @theitsage. Still waiting for my Node, will ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago
Is there any way to update the FW when the host mac is TB2 (...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years  ago