Share:
jefniro
jefniro
Group: Registered
Joined: December 6, 2016 1:52 pm
Estimable Member
4
Akitio Node Customized with Super Air Flow (Noise Cancelling...

In forum Custom eGPU Chassis

2 weeks ago
WOW!! The prices are already increasing....

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
From my guide...  br /> "I have found the error 12 in W...

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 months ago
@gscaduto do you have read the online guides?br />

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 months ago
@lorenzo_piccinini Hi Lorenzo, do you know how do it in MacO...

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 months ago
@tsakal I agree with you, this Forum/Community is wonder...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@tsakal Summary: EGPU Gigabyte Gaming Box: firmware up...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
As I see it seems that the gaming box it's ok for max perfor...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@tsakal As I know you need the "Memory Write" value too. Why...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@itsage cool! Thank you and... merry xmas! ;o)

In forum What gear should I buy?

4 months ago
Suggestion: MBP 13" Late 2016 / 4 ports + Akitio Node PSU 45...

In forum What gear should I buy?

4 months ago
@tsakal good question....

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@tsakal unfortunately my 2m cable is burned... so I still us...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@itsage @goalque @tsakal ...so apparently the problem ha...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
I'm trying right now... It takes some minutes...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@itsage ..on the left port, the bottom one. The one near the...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@joevt3 Uhm... actually I changed the cable recently as the ...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@tsakal what do you see? Please upload your print screen.

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@goalque My: Boot ROM: 251.0.0.0.0 SMC: 2.37f20 Scher...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@tsakal in my Windows bootcamp system it seems that everythi...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@goalque I have Akitio Node with correct firmware that i...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
Hi @tsakal, I'm away from my MacBookPro now, I can try lat...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
Hello, my system as well is showing 20 GB/s x 2. I'm pretty ...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
I use it in both OS, Windows and MacOS but it burned whe...

In forum PSU, Fans & Cables

4 months ago
I'd love it too! Where it's possible to see the actual d...

In forum What gear should I buy?

5 months ago
My CalDigit 2m cable burned again... this is the second time...

In forum PSU, Fans & Cables

5 months ago
Unfortunately not yet! Although I have the latest installed ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

5 months ago
MacOS Mojave + Akitio Node + AMD RX480 goes to Black screen!

In forum Thunderbolt macOS Setup

6 months ago
The Akitio Node is what I have, but be aware because it's ve...

In forum What gear should I buy?

7 months ago
Eheheheh...

In forum Thunderbolt Enclosures

8 months ago
Just installed beta 4 of Mojave! The boot problem has been r...

In forum Thunderbolt macOS Setup

8 months ago
I think the problem is a bug in beta 2. Many people have the...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
Yes, it takes a while to me too... what's strange it that I ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
I have just installed beta 2 of Mojave, something new and st...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
@ikir yes, on 10.13 was ok!

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Current configuration: MBP 13" WTB Late 2016 + Akitio Node +...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Page 1 / 4