jpme
jpme
Group: Registered
Joined: January 28, 2017 3:50 pm
Trusted Member
3
Which I had the power nap feature turned on. It was fine bef...

In forum Thunderbolt macOS Setup

5 months ago
egpu hd disconnected when sleep

In forum Thunderbolt macOS Setup

5 months ago
High Sierra will have native support for amd card. But I'm n...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
thanks for sharing.

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
thanks for sharing.  when you mentioned gaming is it on boo...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
thank you,  will need to route out to another higher powe...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
that is what I'm aware of until I come across this link abov...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
Radeon RX Vega 64 power requirement

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
The same dvi works fine on bootcamp.  I've just installed...

In forum Thunderbolt macOS Setup

9 months ago
I've used the same setup with bootcamp, there's no problem w...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Odd monitor color after update

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
I just boot up and notice the amd radeon setting on the righ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
out of a sudden, it just update like normal from AMD update....

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
Is it there nobody except having problem updating gnu driver...

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
update driver for egpu

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
10.13.4 Beta (17E139j) was able to do clamshell mode on my m...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Is it time for Vega yet?

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
I've been going back and forth with bootcamp egpu for few da...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
I have similar problem but its mostly caused by a plugged in...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
I've got it through now by re enable the PCIE Bridge x16-190...

In forum Thunderbolt Windows Setup

12 months ago
I can only activate integrated.bat in windows, but I can't g...

In forum Thunderbolt Windows Setup

12 months ago
I've searching bit more and come across/p> Which I'm able ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

12 months ago
advice on integrated.bat needed

In forum Thunderbolt Windows Setup

12 months ago
tv random flash

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
Thank you,    I disabled everything under power setting....

In forum Thunderbolt Windows Setup

12 months ago
internal display blinking

In forum Thunderbolt Windows Setup

12 months ago
Hi All,   I'm thinking is it worthwhile to update my fir...

In forum Thunderbolt Enclosures

12 months ago
I've got good news, I got it working with my smart tv and ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
What is on win10 I assume?

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
what's your maximum amount of tv/monitor with your eGPU?

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Just tried it, same result.  However it works when there's...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
will try to update mine tonight. 

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Yeah, I think we have the exact same problem.  Do you curre...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
I guess nobody have any similar experience ?

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Samsung Smart TV 55" doesn't boot up with other

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
I've tested it on my 2016 15" mbp with very unstable result ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Page 1 / 3 Next