Keith Walls
Group: Registered
Joined: October 31, 2017
Eminent Member
2
I can confirm that rolling Windows back to 1903 (18362.295) ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 weeks ago
I used DDU, reinstalled drivers, and it made no difference. ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 weeks ago
Strange Problem iMac Pro + Radeon VII eGPU in Windows 10 190...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 weeks ago
I have successfully installed the latest Windows 10 version ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

8 months ago
Well Mac OS 10.14.1 is out but still no nVidia drivers. Fru...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
@goalque Can't wait to try it! Thanks for your hard work!

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Happy to report nVidia eGPU works fine with iMac Pro running...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
For the record, still no dice with an iMac Pro running 10.13...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@goalque Yes my errors were all about bad cache entries and...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Pleased to report that this works perfectly with my MBP 2017...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@goalque, I formatted with Fat32 on two different memory sti...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Trying to install "automate on 16GB USB stick formatted in F...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@fr34k As an FYI, I updated to 10.13.5 and re-ran current s...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
I removed the patches on 13.4 with the --uninstall command, ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@fr34k Yes. Should it be off?

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@fr34k I did let the nVidia drivers update to 35.106, to no...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
I'm afraid it's a no-go with the MacBook Pro 14,3 (15" 2017....

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@goalque If you need help testing (the EFI solution) on oth...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@fr34k @goalque @mac_editor Any idea if 10.13.5 is going to...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@goalque The external monitor attached to the eGPU worked j...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@fr34k It won't even boot with everything connected. If ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
On the iMac Pro, external monitor connected to GTX 1080 Ti ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Geekbench 4 results (GTX 1080i eGPU) CUDA 252637 Metal 205...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
fr34k et al. Thanks for your hard work on this! It appears...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Script ran to completion, no errors. Internal display is bla...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@mize No, I have not attempted to go to 10.13.4 with my iMa...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Just for grins I updated to the public beta of 13.5 and upda...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Not sure yet about 13.4, but with 13.3 and an iMac Pro, you ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
New Beta hit today- let's hope they have fixed some of the t...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@Arthy, no, it does not work at all when the external monito...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@fr34k- it works on a MacBook Pro (2017, TB3, ) but the eGPU...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Did all the steps- including replacing the Wrangler with ver...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Seems like the best course of action.

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Ok, do a kext swap. Where is the one we need to swap in? T...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
The version 8 package (nVidia support on TB3) doesn't work f...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@J_H_D_H, Thanks! That worked. Everything is working again ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
 of  2