markbam
markbam
Group: Registered
Joined: April 9, 2017
Active Member
1
Oculus Rift/Aorus Gaming Box 1080 is working flawlessly on m...

In forum GPU, Monitor & Peripherals

1 year ago
Version 1.0.4 Hybrid AMD confirmed working on my 2017 15-inc...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

1 year ago
@chocomonsters Looks great! I'm starting to rethink the powe...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
I got to the point where the program said I needed to switch...

In forum External GPU Builds

3 years ago
I finally gave up on trying to run a recent nVidia card with...

In forum External GPU Builds

3 years ago
Currently my 780TI is being a bit weird about Optimus intern...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
With Windows, yes. I was unable to get Maxwell and Pascal ca...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
Add another card to the list of non-working: Switched up the...

In forum External GPU Builds

3 years ago
There are currently issues with the Node not initializing ce...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
I have been trying to figure out at what point nVidia cards ...

In forum External GPU Builds

3 years ago
Creator's Update enables Fast Startup mode by default. I had...

In forum Thunderbolt Windows eGPU

3 years ago
The stock Node PSU fan is an 80x80x10(or 15, I didn't have a...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
Creators Update is working fine on my system.

In forum Thunderbolt Windows eGPU

3 years ago
My 1060 is running great on MacOS with the new Pascal driver...

In forum External GPU Builds

3 years ago
The 1060 has detection issues, the same as described with th...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
Reply from Akitio about firmware updates via TB2 and Adapter...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago
I have a 1060 and Node plugged into my 2014 rMBP 750m. No de...

In forum Thunderbolt macOS eGPU

3 years ago
I'm experiencing the same lack of detection in Windows with ...

In forum External GPU Builds

3 years ago