Activity
 
Share:
Mize
Mize
Group: Registered
Joined: March 3, 2018 4:25 pm
Eminent Member
2
I'm finally back to using MacOS a bit and would like to get ...

In forum Build Guides

5 months ago
I see you're not actually using the egpu as a display driver...

In forum Build Guides

6 months ago
Quite certain. I've even done the login, logout, plug egpu w...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Well, thanks for the information. I tried once again and sti...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Yeah...I've done all that (and a bit more!) a few times....

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
@23d1, could you detail exactly what you did, how  you plug/...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Wow. I've run it a few times with my external screen jus...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
@fr34k, has there been any recent development that would war...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
RE: [SCRIPT] Enable AMD+NVIDIA eGPUs on TB1/2/3 Macs on macO...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Anybody found a way to get nvidia working with 10.13.4?

In forum Build Guides

10 months ago
If you're still on 10.13.3 you're in luck! You'll need this...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Well I'm still stuck in a boot loop with my external monit...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
What is the "number for repair"?? Ah ok, you mean re-run ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
This is strange.  After doing the login, logout, plug egp...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Just posting to confirm that this script doesn't work for iM...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Any chance of this working on an iMac Pro/Akitio Node Pro/10...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Seems there's a new hot-plug-logoff scheme that gets things ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
I don't know if recovery mode includes networking, but runni...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Yeah, I had it working on 10.13.3 also. Tried many drive...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Tried the very latest just now and still no go on iMacPro 🙁

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Is there a table of successes and failures based on Mac mode...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
No love for iMacPro. Basically behaves identically to the t...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Ever since Apple broke my eGPU with 10.13.4 I've been mostly...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Neither. There's a temporary script for 10.13.4, but it ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
I'm tempted to switch my eGPU over to my pre-touchbar MacBoo...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
@fr34k you probably don't need this but here it is: iMac P...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
If you're close and need an iMac Pro tester, let me know.

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Good to see another iMac Pro user following this thread....

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Sigh. Yeah, so it's either buy a Vega for a slight bump ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
After flailing with 10.13.4 a bit, I finally reverted to a 1...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Are you powering the GPU with a different power supply t...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
Wow. I just might have to try this. It appears it's got to b...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
So you have 10.13.4 running with Nvidia GPU support and work...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
Are you saying you got 10.13.4 working by downgrading to...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
@SaddestGpu, I have a Node Pro as well, but an iMac Pro and ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
Is there a bounty/reward system for these efforts? If not, t...

In forum Thunderbolt macOS Setup

12 months ago
Page 1 / 2