Activity
 
ricky
ricky
Group: Registered
Joined: April 8, 2017
Eminent Member
2
How did you resolder it?

In forum PSU, Fans & Cables

2 years ago
Is it just mine or my c3 and c4 does not have the “drum” th...

In forum PSU, Fans & Cables

2 years ago
[HELP] Power Relay Mod for broken Mosfet Akitio Thunder 2

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Just want to post an update: i was able to use my akitio b...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Does doing power relay mod help? I cant get akitio to replac...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I use it just to play games, csgo, i never overclocked

In forum PSU, Fans & Cables

2 years ago
After doing this, how do you power the board? Is it still by...

In forum PSU, Fans & Cables

2 years ago
I just fried mine and the computer doesnt detect the GPU but...

In forum PSU, Fans & Cables

2 years ago
So you fried the chip like the OP? And your compuer cant det...

In forum PSU, Fans & Cables

2 years ago
I have contacted akitio, and they will RMA it but i need to ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
did you managed to get yours repaired? is there no other way...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Help! Broken Akitio thunder 2

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I think it has something to do with my power delivery for th...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I tried using the GPU on a normal computer, i run the benchm...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I tried using the GPU on a normal computer, i run the benchm...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Hey, if i had install the nvidia driver via automate egpu sc...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
No, no hub at all. Yesterday the eGPU worked just fine and n...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
I doubt it is overheating ad its not that hot at all, i read...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
UPDATE: so the auto shut off isse only happen when i put a l...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Edit, it was Akitio Thunder 2 not the Node

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Auto Shutoff issue

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Do you managed to make it work with AMD X connect? If yes ho...

In forum Builds

3 years ago