sh@dow
[email protected]
Group: Registered
Joined: January 15, 2017
Eminent Member
2
Hey guys, I know it's been a while and I have seen that @goa...

In forum Thunderbolt Windows Setup

12 months ago
@nando4 Thanks a lot again mate! This is really a big help. ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@ozzy Do you know if there is a way to change the BIOs ROM f...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@nando4 Thanks for the quick reply! So you're saying I just ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@gtosi I currently run 10.12.4 with all the latest firmware ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Okay, so I put Scotch Tape on Pin A11 as described by @nando...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@nando4 - Wow mate, you're freaking amazing! Does that reall...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Quick Update: Tried out the EVGA 1050 today, same thing does...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@mac_editor @nando4 Thanks a lot guys! Thanks Nando for the ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@mac_editor Not sure, do you know how to completely disable ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Yep, it is disabled as described in my first post. Otherwise...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@mac_editor I am using Windows 10 Pro 64 Bit, Version 1607, ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@mac_editor Sorry, I have to correct myself I just tried it ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Alright, same here. My last resort will be Pascal cards. The...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@mac_editor just tried it several times, although Windows bo...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@ozzy @nando4 @goalque So I really narrowed it down now. As ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@ozzy yes that way it also freezes.What happens is when I se...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
I just realized something odd. When I attach the Akitio Node...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@ozzy I never said I restored Windows, I just reinstalled th...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
@ozzy I just reinstalled the very latest Boot Camp drivers...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Thanks Nando! Seems like I need to get a new card then. Or...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
It is indeed weird. I'd expect there should be at least some...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Thanks nperei, I will try to reinstall the Boot Camp drivers...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
I got exactly the same problem with a Non Retina MBPro 2012,...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Just seen that one of the hidden entries in the Win10 Device...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Thanks for your reply @nperei. The latest NVidia web drive...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Hi ozzy, congrats on making it work! However I do have a s...

In forum Builds

2 years ago
So far it seems the Akitio Node and the EVGA 980Ti Hybrid ar...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Non Retina Macbook Pro 2012 - 650M 512MB and Akitio Node w 9...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Thanks for the fast reply nando! This is absolutely amazin...

In forum PSU, Fans & Cables

3 years ago
Hi guys, I am thinking of also getting an eGPU since I am ...

In forum PSU, Fans & Cables

3 years ago
The Node also works with Windows 10 using Bootcamp on TB1/TB...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 years ago