Share:
slhdsnet
slhdsnet
Group: Registered
Joined: December 24, 2018 1:25 am
Trusted Member
3
@mac_editor  Your most insightful replies triggered in my mi...

In forum GPU, Monitor & Peripherals

2 months ago
Folks,  Some more discussion with tips and tricks to getting...

In forum Feedback & Suggestions

2 months ago
@mac_editor  I like your comment, i.e. "it’s not just a boot...

In forum GPU, Monitor & Peripherals

2 months ago
@oliverb  Well from my experimentation, the dual D300 are no...

In forum GPU, Monitor & Peripherals

2 months ago
1080TI EFI EGPU CARD FOR MAC PRO 6,1 @ US$1,050.00

In forum GPU, Monitor & Peripherals

2 months ago
@itsage  OK good, at least I know where to stand on this now...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 months ago
@itsage  Thank you for the quick reply and guessing you just...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 months ago
Initial Windows 10 set-up for eGPU connectivity

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 months ago
Awesome !!  Well done.  😉

In forum Build Guides

3 months ago
@tune-fg  Awesome and simple but yet, one sleek and high-tec...

In forum Custom eGPU Chassis

3 months ago
@llamafilm  I would guess the "updating kextcaches" part is ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 months ago
Ouch indeed !!!  Cheers.  🙂

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
@alexander_kim  The eBay ad does look legit but from the fee...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
@ashcairo  Dear Sir, awesome and quality video review you ma...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
@alexander_kim  See the OWC Mercury Helios FX 650 Review &am...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
@alexander_kim  See this post for some insights regarding th...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
@alexander_kim  I actually bought "Open Box" in new conditio...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
@alexander_kim  I cannot really comment regarding the Sonnet...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 months ago
@nando4  Just tried from a Windows PC and for the first time...

In forum Feedback & Suggestions

3 months ago
@eightarmedpet  Agree.  I just tried a few times without log...

In forum Feedback & Suggestions

3 months ago
Well and in my case, flawless update to 10.14.3 (18D109) wit...

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 months ago
eGPU.io members | Installed the latest Mojave 10.14.3 (18D10...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@oliverb  Thank you for the feedback.  I just tried by reent...

In forum Feedback & Suggestions

4 months ago
@kid  You just confirmed the same I have experienced, i.e. 0...

In forum Feedback & Suggestions

4 months ago
@mac_editor  Yup and indeed, an RX Vega 64 is pretty temptin...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
eGPU.io members | Not sure what to think of the score but he...

In forum Thunderbolt Enclosures

4 months ago
@goalque  I must admit,  "Awesome Work"  you also do and kee...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@mac_editor  Two words come to mind...  "Awesome Work"  you ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@mac_editor  Do not think I did yet but wanted to sincerely ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@montenegroexperte  Really strange indeed.  Given we use aut...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@montenegroexperte  OK good.  Hence, you can see your displa...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@montenegroexperte  Black on both screens when eGPU connecte...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@montenegroexperte OK, MacMini 2012 configuration.  I unders...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@montenegroexperte  What is your screen layout configuration...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@montenegroexperte  I guess all is fine (before & after ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

4 months ago
@mac_editor  Well, wanted to share my experiences as of late...

In forum Feedback & Suggestions

4 months ago
Page 1 / 2