Supaiku
Supaiku
Group: Registered
Joined: April 18, 2017 8:01 pm
Trusted Member
3
Yeah I think there must be an issue with how the board o...

In forum Thunderbolt Windows Setup

8 months ago
Hi IT Sage, I'm unfortunately coming back after 2 months ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

8 months ago
IT Sage, OK, after much back and forth, the issue turned o...

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
IT Sage, thank you for all of this very helpful information....

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
These are all things that terrify me haha! I generally a...

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
Akitio Node connection issue

In forum Thunderbolt Windows Setup

10 months ago
 Thank you DieselDrax! That did the trick! The Node is ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
Hi DieselDrax, So it turns out that I do actually have a...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
Thanks for the response henrygrins. I'm going to contact t...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
Akitio Node/Thunderbolt 3 problems on Windows 10 custom mach...

In forum Thunderbolt Windows Setup

1 year ago
Upgrading my iMac setup - could use some suggestions and fee...

In forum Desktop Computing

1 year ago
Alright so I've been able to narrow the problem down to the ...

In forum Pro Applications

2 years ago
I've experienced crashes and kernel panics when using Premie...

In forum Pro Applications

2 years ago
Another crash in the middle of editing with Premiere Pro: ...

In forum Pro Applications

2 years ago
Anybody else run into similar issues?

In forum Pro Applications

2 years ago
Also I should note that the last time I had a kernel panic c...

In forum Pro Applications

2 years ago
Adobe Media Encoder crashes

In forum Pro Applications

2 years ago
Nobody?

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
@ari If you use GPU based effects and plugins in After Effec...

In forum Pro Applications

2 years ago
Man that's a bummer. Anyone else had similar issues or know ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Putting Mac to sleep causes crash with eGPU

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Thanks Dan, I had seen that service in another thread. Reall...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Just joining this thread as I am thinking about potentially ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Just ran some additional render tests with After Effects. HU...

In forum Pro Applications

2 years ago
Well that's a bummer! I would have thought that Premiere w...

In forum Pro Applications

2 years ago
Small update: I ran some render tests with Media Encoder w...

In forum Pro Applications

2 years ago
I just got my eGPU setup and have been starting to run tests...

In forum Pro Applications

2 years ago
Thanks Dan. I do plan to update the firmware once I get my h...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Great news guys!! The cable was the issue after all! I picke...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Thank you Drax!!! I will give that Apple adapter a shot. I w...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Dan, I wish! I'm on the east coast. I'm going to deal with...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Thanks Dan. I will actually have access to a Thunderbolt 3 M...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Dan, I just ordered another Node from B&H Photo today. A...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
So it turns out there were no problems with the Node after a...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Very cool man! So I am considering buying one of the new 2...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Dan, Thanks for the advice. Does AKiTiO replace damaged mo...

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Page 1 / 2 Next