Activity
 
Taylan
Taylan
Group: Registered
Joined: November 29, 2018 3:48 pm
Active Member
1
@jhonathanldp thanks for the recommendations, will try them ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

7 months ago
@nando4, might want to add this to the guide: If you have...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months ago
I've done some more thorough testing and found out something...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months ago
Does anyone know how Windows measures the GPU load? Even at ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months ago
That was a good recommendation, thank you. I now have a Co...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months ago
Finally got the eGPU working... somewhat. I'm not sure if ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months ago
Haven't had any success yet, but I'm waiting for a speci...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

8 months ago
My graphics card has both an 8-pin and a 6-pin power input. ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

9 months ago
Hey all, I can't seem to get around Error 43 no matter wh...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

9 months ago
@Jousboxx sounds promising, thank you! Will try in a bit. ...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

9 months ago
Hey all, I'm stuck with an Error 43, with GPU-Z displayin...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

9 months ago
I managed to solve code 12 by modifying the DSDT table. (A p...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

9 months ago
Another thing that might be worth adding to the guide: after...

In forum Thunderbolt Windows Setup

9 months ago
In Step 1, Option 1 (Intel method), point ii, the following ...

In forum Thunderbolt Windows Setup

9 months ago
Solved after some tinkering... The thing is, this crappy E...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

9 months ago
Terrible performance? (Was: eGPU not detected by Windows / c...

In forum Expresscard, mPCIe, M.2 Setup

9 months ago