Technomad
Technomad
Group: Registered
Joined: March 13, 2018 4:42 pm
Eminent Member
2
Having used the Core v2 intermittently for over a year, unde...

In forum Thunderbolt Enclosures

3 weeks ago
@itsage Very strange: mine quite definitely has 2 6-pin on...

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 weeks ago
@itsage Thanks - that’s what was confusing me: my Core v2 ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 weeks ago
I'm trying the same build, except for using my 2017 MBP 15" ...

In forum Builds

3 weeks ago
MacOS 10.14.6 & Radeon VII

In forum Thunderbolt macOS Setup

3 weeks ago
I had a long correspondence with ASIX about their drivers - ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Well, I'm afraid that, after two days trying, this solution ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
Apologies - clearly a degree of brain fade at this end…

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
That's great news, but what I'm seeing is a link to a folder...

In forum Thunderbolt macOS Setup

10 months ago
I'm running the Odyssey under Boot camp with my rig - no pro...

In forum GPU, Monitor & Peripherals

12 months ago
That’s great news - thanks again for your awesome hard work!

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
So, all good. Except… …I'm connected to the Razer Core v2 vi...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
OK - thanks. And sleep appears to be working just fine :...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
FWIW, I’m hotplugging after OS X completes it’s boot pro...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Just tried the new version and it’s working perfectly - ever...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Thanks for the heads-up - I've been following some of th...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
The old script did work for me, but always kernel panic'd on...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Thanks for the info - unfortunately, turning off FileVault i...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Haven't had a chance to install the build with the extra...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
That's interesting - almost identical setup to me, but m...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@goalque - PM sent, with debug log. HTH

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
@goalque - Now this is weird: there's nothing in system.log ...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Of course - i'll do that later today. A little more info...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Sorry, bad terminology: I did select the EFI boot from o...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Just tried 1.0.4 on my system. Installed to a newly formatte...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
I'm running a very similar set of needs - although I'm tying...

In forum Pro Applications

1 year ago
I entirely agree: my somewhat flippant point - insofar a...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
OK, I'm a few days in now and have had - for the moment - to...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
1. Hot plug + logout works fine. I now have the internal dis...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Interesting: hot plugging activates the built-in screen, not...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Installed using the script: the script downgraded the Nvidia...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Yes, but at least those of us who allowed 10.13.4 to aut...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
I've emailed ASIX tech support, but don't hold out much hope...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year ago
@fr34k’s experimental script worked very well for me, but th...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
Thanks for the heads-up there. It connected at 1Gb/s, so I r...

In forum Thunderbolt Enclosures

1 year ago
That went well. No, really, brilliantly. Ran @fr34k's experi...

In forum Thunderbolt macOS Setup

1 year ago
 of  2