Activity
 
yjchua
yjchua
Group: Registered
Joined: December 7, 2016
Eminent Member
2
That was exactly what I did, but because it only showed the ...

In forum Builds

9 months ago
2018 Mac Mini + AMD RX [email protected] (Razer Core X) + macOS...

In forum Builds

10 months ago
@eightarmedpet did you disable PCI root port 9D18/9D19? This...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
@Eightarmedpet apple_set_os.efi shouldn't restrict bandwidth...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
@itsage how did you manage to get x16 PCIe lanes for the eGP...

In forum Builds

11 months ago
You might want to edit your power plan such that closing the...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
I also ran into error 12 issues on my other laptop (2016 13"...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
2016 15" MacBook Pro RP460 + [email protected] (Razer Core X)...

In forum Builds

11 months ago
Damn (for me). My Akitio Node probably has something wrong...

In forum Builds

11 months ago
Update - tested it on a friend's Razer Core X and the PCIe l...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Update - tested it on a friend's Razer Core X and the PCIe l...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
@tiagoamaro could you take a screenshot of the RX 570's deta...

In forum Builds

11 months ago
Already set the boot args, didn't know I had to disable SIP ...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
I did. When I typed man lspci, the manual entry came up, but...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
Here's the PCI section. The lspci command doesn't exist a...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
Yup both were purchased new. The Node was bought from the US...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
@Eightarmedpet could you boot in macOS and take a screenshot...

In forum Builds

11 months ago
Here goes. Already tried removing and reinserting it - no ...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
Did both SMC and NVRAM reset, no dice 🙁

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Thanks, I'll try with more cables and see how it goes. I'...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
The thing is, what actually determines the number of PCIe la...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
Already tried all sorts of different cables - including Appl...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
So even with 25.1 firmware on my Node, my late-2016 15" rMBP...

In forum Thunderbolt Enclosures

11 months ago
Really? Nobody else has this problem? Also, my Node is on...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Only one lane allocated to eGPU - Akitio Node + RX 570 + lat...

In forum Thunderbolt macOS Setup

11 months ago
Melbourne, VIC, Australia. I'm always available.

In forum Thunderbolt Enclosures

2 years ago
Suggestion: In the eGPU implementation guides table, add a...

In forum Feedback & Suggestions

2 years ago
15" late-2016 rMBP + Akitio Node + Radeon HD 6000 series = d...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Hi @nando4 I already submitted a suggestion to Apple via b...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Hate to hijack the thread, but is there any way to get thing...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Hi, Didn't work. Also, I can't use apple_set_os.efi or a...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Really? No responses?

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
Damn. How about an external display-only implementation vi...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Late-2016 15" rMBP + Node (25.1) + HD 6950 + external displa...

In forum Thunderbolt macOS Setup

2 years ago
Late-2016 15" rMBP + Akitio Node (25.1 firmware) + HD 6950 G...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
If it's connected via TB3, you don't need any of these steps...

In forum Thunderbolt Windows Setup

2 years ago
 of  2