2020 Mac Mini Bootcamp + razer core x + 2070 Super
 
Notifications
Clear all

2020 Mac Mini Bootcamp + razer core x + 2070 Super  

  RSS

Horyd
(@horyd)
New Member
Joined: 2 weeks ago
 

Setup went... Ok.  Couple tries but got it working.

Was working fine, had a couple gaming sessions.  Bench marked good enough.

Rebooted to OS x to do some work.   Couple days went by.

Rebooted to Windows, egpu greyed out in device manager.  2070 greyed out in display adapters.

Uninstalled 2070 from device manager, rebooted.  EGPU not detected.

Took physical card out of enclosure.  Core X was detected.

Replaced physical card into enclosure.  Core X not detected again.

Tried this a few times, tried running geforce expereince, no card detected..

Any ideas would be appreciated.

 

 

 

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
Mini i5
(@mini-i5)
Reputable Member
Joined: 12 months ago
 

@horyd

Update to the current Windows 10 Pro version 2004.

 

2018 Mac Mini i5 / 6-core 3.0-4.1 Ghz / 32GB / 256GB / Intel UHD 630 / PowerColor Gaming Station / PowerColor dual-fan RX5700 XT / Mac OS 10.15.6 Catalina / Windows 2004 😏 / Dual LG 27" 4K displays


ReplyQuote
Horyd
(@horyd)
New Member
Joined: 2 weeks ago
 

@mini-i5, I updated to Pro, now I just get error 43's

 

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
Mini i5
(@mini-i5)
Reputable Member
Joined: 12 months ago
 

@horyd

Which driver is installed?

6598BF13 929C 47B5 B4C0 B800EE7CF14D

 

2018 Mac Mini i5 / 6-core 3.0-4.1 Ghz / 32GB / 256GB / Intel UHD 630 / PowerColor Gaming Station / PowerColor dual-fan RX5700 XT / Mac OS 10.15.6 Catalina / Windows 2004 😏 / Dual LG 27" 4K displays


ReplyQuote
Horyd
(@horyd)
New Member
Joined: 2 weeks ago
 

@mini-i5, I'm running the latest nvidia drivers.  I got it running again last night, by uninstalling the device from device manager, and reinstalling everything again from scratch.

I hope I wont have to spend an hour to get it working every time I boot into a different OS.

 

 

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
Horyd
(@horyd)
New Member
Joined: 2 weeks ago
 

Unfortunately, got home to a power outage, and upon reboot, I'm back to dealing with Error 43's.  I've tried uninstalling the device again, disabling, re-installing, booting straight, booting via usb key (automate-egpu). Tried disabling pci devices one at a time, nothing. 

This time, nothing seems to resolve it.  Not quite sure how to proceed at the moment.

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote