[Help] MacBook Pro 2016 (13",16gb) + Akito Thunder 2 + RTX 2060
 
Notifications
Clear all

[Help] MacBook Pro 2016 (13",16gb) + Akito Thunder 2 + RTX 2060  

  RSS

Magistr_AVSH
(@magistr_avsh_1)
New Member
Joined: 2 months ago
 

Hi, i try make work bootcamp egpu with this config:

Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro13,2
Processor Name: Dual-Core Intel Core i7
Processor Speed: 3.3 GHz
Memory: 16 GB

Apple Thunderbolt 3 to Thunderbolt 2 adapter

Thunderbolt 2 cable

Akito Thunder 2 + RTX 2060

I coldplug enclosure, install drivers, shutdown/start with connect on windows logo, and all working!... from zero to 15 minutes (max).Fans on gpu start spinning at maximum speed, windows crashed, but
if i disconnect thunderbolt adapter from macbook showed message "Geforce external graphics disconnected...", and i can reconnect again, but needed few reconnects to recognise as gpu and again 0-15 minutes, and again...

Can't understand, problem with enclousre, thunderbolt or it is power supply related? 
PSU connected to gpu by 8-pin connector, and to enclosure.

Any help would be very helpful.
Thanks in advance.

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
Eightarmedpet
(@eightarmedpet)
Noble Member Moderator
Joined: 4 years ago
 

Post some pics of how you have it all connected... 

Could be PSU issues or over heating.

2017 13" MacBook Pro Touch Bar
GTX1060 + AKiTiO Thunder3 + Win10
GTX1070 + Sonnet Breakaway Box + Win10
GTX1070 + Razer Core V1 + Win10
Vega 56 + Razer Core V1 + macOS + Win10
Vega 56 + Mantiz Venus + macOS + W10

---

LG 5K Ultrafine flickering issue fix

 
2017 13" MacBook Pro [7th,2C,U] + RX 5700 XT @ 32Gbps-TB3 (Mantiz Venus) + macOS 10.15.4 & Win10 2004 [build link]  


ReplyQuote