Setup & Software Discussions
2011 15" MacBook Pro (HD6750M) [2nd,4C,Q] + GTX 1050 Ti @ 10Gbps-TB1 (AKiTiO Thu...
 

2011 15" MacBook Pro (HD6750M) [2nd,4C,Q] + GTX 1050 Ti @ 10Gbps-TB1 (AKiTiO Thunder2) + macOS 10.12.5 & Win7 [grtsk]  

  RSS

grtsk
(@grtsk)
New Member
Joined: 2 years ago
 

Hi Folks,

lovely to have your forum.

With my Macbook Pro 15 Late 2011 i run my GTX 1050ti smoothly.
It all works fine with macOS 10.12.5 and this egpu-auto script.

Now I got the  GTX1050Ti running with my bootcamped Windows7 (MBR/bios mode).
Drivers installed, eGPU recognized, error 12 fixed with nando's eGPU Setup 1.35 using supplied instructions.

Thereafter I boot via Setup 1.35 ->automated startup via startup.bat (default option) whenever I want to use the eGPU.

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


nando4 and itsage liked
ReplyQuote
sokompheak
(@sokompheak)
New Member
Joined: 1 year ago
 

Could you tell me how to build it? I use MacBook Pro 15 late 2011.

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


ReplyQuote
piero
(@piero)
Active Member
Joined: 2 years ago
 

Hi grtsk and thanks
also me like to know how you make this egpu working.
my big problem (for now) is make the thunderbolt port working in Windows 10.
If in windows 7 works better i dongrade my os but i hope that there is a solution in 10.
thanks and have a nice day

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


ReplyQuote