Setup & Software Discussions
2012 12" HP Elitebook 2570P + [email protected] (EXP GDC 8.4D) + ...
 

2012 12" HP Elitebook 2570P + [email protected] (EXP GDC 8.4D) + Win10 [Light_from_the_sun]  

  RSS

Light_from_the_sun
(@light_from_the_sun)
New Member
Joined: 1 year ago
Posts: 2
Mar 24, 2018 7:52 pm  

System Specs: Elitebook 2570p, 12.5', i7 3520m (2c 4t), intel HD4000, windows 10, 

 

eGPU Hardware: EXP GDC V8.4D Expresscard, Dell DA-2 psu

 

Pictures: I'll add these in the future

 

Installation steps: 

 

Benchmarks: None yet sorry, but I was getting 60fps mix of Nightmare/ultra/high on Doom 2016.

 

Comments: My Dell DA-2 is super loud under load, electrical clicking sound. Any ideas why its doing this?
Sorry I don't have more pics/benchmarks. Trying to focus on studies lol.

Also it says test mode on the bottom right of my screen since doing the dstd override. How can I remove this?

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


ReplyQuote
nando4
(@nando4)
Noble Member Admin
Joined: 3 years ago
Posts: 1891
Mar 25, 2018 12:50 am  

Thank you for your implementation guide. Please do add consider adding more to bring your gear to life.

Also it says test mode on the bottom right of my screen since doing the dstd override. How can I remove this?

Your cited DSDT override link explains how to remove test mode. Here it is in case you missed it:
https://egpu.io/forums/pc-setup/fix-dsdt-override-to-correct-error-12/#step2

eGPU Setup 1.35    •    eGPU Port Bandwidth Reference Table    •    Several builds
2015 15" Dell Precision 7510 M1000M + GTX 1080 Ti @ 32Gbps-M2 (ADT-Link R43SG) + Win10


ReplyQuote
sarmii
(@sarmii)
New Member
Joined: 12 months ago
Posts: 1
Jul 7, 2018 1:30 pm  

you can help me? i have this message when i start my pc and when I plug the HDMI to the EXP GDC the screen turns white and need restart 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Wireless Module not supported"

The System has detected that a Wireless module installed in the system is not supported and disabled it.

WWAN Module ID (703)

ENTER - Continue Startup  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System Specs: 
Elitebook 2570p, 12.5', i5 3210m (2c 4t), intel HD4000, windows 10 
external graphic gtx 560

pls help me 🙁

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


ReplyQuote