BOOTCAMP EGPU + iMac 27'' 5k late 2015 + RX 5700 XT egpu (SAPPHIRE enclosure) + ...
 
Notifications
Clear all

BOOTCAMP EGPU + iMac 27'' 5k late 2015 + RX 5700 XT egpu (SAPPHIRE enclosure) + TB2-TB3 adapter  

  RSS

Martin Svehla
(@martin_svehla)
Active Member
Joined: 6 months ago
 

Hi there,

I'm new here and I would be really thankful for any advice. I managed to get the egpu up and running on mac os 10.15.4 pretty fast, yet in windows bootcamp still no luck. I have tried many tutorials from this page, downgrading the windows, but nothing seems to work for me. Im sorry to bother you all people but I dont know what to do.

iMac 27'' 5k late 2015
4 GHz Quad-Core Intel Core i7
32 GB 1867 MHz DDR3
AMD Radeon R9 M390 2 GB
eGPU RX 5700 XT + SAPPHIRE enclosure


ReplyQuote
VmanJeff
(@vmanjeff)
Active Member
Joined: 10 months ago
 

Did you ever have any success?  There is an eGPU Bootcamp section here I believe. 
I’m in the same boat right now with newer iMac, different eGPU and card.... just started yesterday to get it recognized in Win10. Mac side was plug and play

NEW = 27” 2019 iMac i9, 1Tb SSD, 128gig ram, Tb3 port to OWC Thunderbolt3 ProDock to OWC Helios PCIe for eSATA, Tb3 port to Razer Chroma w/AMD Radeon VII, connected via DP to 32” 4K monitor and via HDMI to 47” 4k TV Monitor
Internal Vega 48 for iMac display
OLD = Mac 2013 nMP 12 core Xeon, 48Gig RAM, 1Tb SSD, AMD FirePro D500 (2) internal GPU
eGPU --> Razer Core X Chroma, AMD Radeon VII, attached through T-bolt3 to T-bolt 2 adaptor attached to T-bolt bus0Port6


ReplyQuote