macOS 10.13.6 Beta 1 (17G31f) Available
 
Notifications
Clear all

macOS 10.13.6 Beta 1 (17G31f) Available  

 of  2
  RSS

mac_editor
(@mac_editor)
Famed Member Moderator
Joined: 3 years ago
 

Starting a thread for a new beta version, per tradition. Would appreciate developers to test the current eGPU solutions on this new build and share their experience. At this time, macOS 10.13.5 is not available publicly, if people were wondering. 

purge-wranglertbt-flashpurge-nvdaset-eGPU
Insights Into macOS Video Editing Performance

Master Threads:
2014 15-inch MacBook Pro 750M
2018 15-inch MacBook Pro

 
2019 13" MacBook Pro [8th,4C,U] + RX Vega 64 @ 32Gbps-TB3 (Mantiz Venus) + macOS 10.14.6 & Win10 [build link]  


ReplyQuote
Ekohn00
(@ekohn00)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
 

Thanks for starting this.
I had posted a followup to an older 10.13.5 thread where @fr34k had helped me.
I think he has to update the script with the build.  I'm getting "You use the old wrangler patch." error.

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
ikir
 ikir
(@ikir)
Prominent Member
Joined: 3 years ago
 

@mac_editor
A tradition started by me Smile
10.13.5 is not out yet, maybe it includes some drivers for upcoming hardware.... wiring for Monday!


MacBook Pro 2018 Touch Bar i7 quad-core 2.7Ghz - 16GB RAM - 512GB PCIe SSD
my awesome Radeon VII eGPU
my Mantiz Venus extreme mod with Sapphire Nitro+ RX Vega 64

 
2018 13" MacBook Pro [8th,4C,U] + Radeon VII @ 32Gbps-TB3 (Mantiz Venus) + macOS 10.15 [build link]  


ReplyQuote
rolfl
(@rolfl)
Eminent Member
Joined: 3 years ago
 

purge-wrangler 3.0.2 TB1/2 patch works

Mac Mini 2018 + AKiTiO Node (Corsair SF600 PSU) + Gigabyte Vega RX 64

 
2014 Mac Mini [4th,2C,U] + RX Vega 64 @ 16Gbps-TB2>TB3 (AKiTiO Node) + macOS 10.13 & Win10 [build link]  


ReplyQuote
Ekohn00
(@ekohn00)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
 

@rolfl
thanks for the update.

I gave the purge-wrangler a couple of goes...  It looks like I have the TB1/2 working but I can't seem to install or get the Vega card and drivers up and running?

After TB1/2, I ran "bash <(curl -s https://vulgo.github.io/webdriver) 387.10.10.10.30.107", does this look right?

thanks.

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
mac_editor
(@mac_editor)
Famed Member Moderator
Joined: 3 years ago
 

@ekohn00 Vega cards are natively supported on macOS High Sierra. The command above would install NVIDIA web drivers. What's the issue you're facing exactly?

purge-wranglertbt-flashpurge-nvdaset-eGPU
Insights Into macOS Video Editing Performance

Master Threads:
2014 15-inch MacBook Pro 750M
2018 15-inch MacBook Pro

 
2019 13" MacBook Pro [8th,4C,U] + RX Vega 64 @ 32Gbps-TB3 (Mantiz Venus) + macOS 10.14.6 & Win10 [build link]  


ReplyQuote
Ekohn00
(@ekohn00)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
 

@mac_editor
My bad.  It’s late.  And definitely a Nvidia card.  Not Vega.  

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
jefniro
(@jefniro)
Reputable Member
Joined: 3 years ago
 

Just installed! Everything works here! I don't see any change...

2016 13" MacBook Pro [6th,2C,U] + RX 5700 XT @ 32Gbps-TB3 (AKiTiO Node) + Win10 1903 [build link]  

ReplyQuote
Ekohn00
(@ekohn00)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
 

@jefniro, can I ask - are you using a NVIDIA card?  If so what steps did you take to get it working.
I went from not seen to crashing non stop.  ugh.

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
jefniro
(@jefniro)
Reputable Member
Joined: 3 years ago
 

@ekohn00 uhm.. no, my configuration is Akitio Node with AMD RX480

2016 13" MacBook Pro [6th,2C,U] + RX 5700 XT @ 32Gbps-TB3 (AKiTiO Node) + Win10 1903 [build link]  

ReplyQuote
 of  2