Share:

Need Help: NVIDIA 1080ti > AKiTiO Thunder 2 Box > Thunderbolt 2 > MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)  

  RSS

(@jens_jensen)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 1
March 14, 2019 8:45 am  

My System just only recognised a NVIDIA Chip Model, see my system report. Any ideas how to fix this.

I had running this configuration on MacOS 10.12. without any issues. Today I updated to High Sierra, without success.

My configuration:

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) / NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB & Intel Iris Pro 1536 MB

AKiTiO Thunder 2 Box (original Bizon Box 2 Case)+ modified with bequiet!  PSU + Nvidia 1080ti

Thunderbolt 2 connection without any adapter

macOS configuration

1. Disabled SIP with csrutil from Recovery terminal

2. run @mac_editor's Purge-Wrangler without TI82 activation 

3. run purge-nvda with option 2 without success

Thanks in advance
Jens

Probably I have no rights to add some screenshots to this post or I can't figure out how to do this.

This topic was modified 2 months ago

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


Quote
natemac00
(@natemac00)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 36
March 18, 2019 7:52 pm  

Purge-wrangler works on my 2014 MBP, be sure not to connect the eGPU till after you log into HS and you're at the desktop.
I'd rerun purge-wrangled, do the uninstall, restart and run it again, be sure no issues are with the driver you're downloading. I'm on 387.10.10.10.40.118, and it works fine.

3D Cinema 4D/Octane Artist
Gigabyte Aorus GTX 1080 Gaming Box w/ TB2to3 Adapter
2013 Mac Pro
2014 MacBook Pro


ReplyQuote