2017 13" MBP bootcamp detection issues A...
 

2017 13" MBP bootcamp detection issues Akitio Thunder3 + GTX 1050 ti  

  RSS

cursedcurried
(@cursedcurried)
New Member
Joined: 4 weeks ago
Posts: 1
May 19, 2019 7:49 pm  

Hi all,

New to posting, been having issues with getting Windows to detect my eGPU. I've had this setup for awhile and it's worked great, but ever since reinstalling bootcamp I can't seem to get the device manager to detect anything from thunderbolt ports. After scrolling through similar builds, I still can't seem to find the source of the problem, as for many folks (including me until recently), it's been working smoothly and is pretty much just plug and play in W10. Details below:

13" Macbook Pro, 2017 Touchbar 16gb ram
Akitio Thunder3
NVIDIA Geforce GTX 1050 ti

Would greatly appreciate any suggestions, thanks!

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


ReplyQuote
Eightarmedpet
(@eightarmedpet)
Noble Member
Joined: 2 years ago
Posts: 1578
May 20, 2019 5:20 am  

That must be super annoying!
are you using the same windows build? Checked everything is up to date?
I have the same laptop and as you said, Nvidia builds are pretty much plug and play. 
Youre hot plugging on the spinning dots right?

2017 13" MacBook Pro Touchbar + [email protected] (AKiTiO Thunder3) + Win10
2017 13" MacBook Pro Touch Bar + [email protected] (Sonnet Breakaway Box) + Win10

2017 13" MacBook Pro Touch Bar + GTX1070 (debating 2070 upgrade) @32Gbps-TB3 (Razer Core V1) + Win10

2017 13" MacBook Pro Touch Bar + Vega 56 @32Gbps-TB3 (Razer Core V1) + Win10 & macOS 10.14+

---
LG 5K Ultrafine flickering issue fix


ReplyQuote