Notifications
Clear all

Egpu Not detected b on windows 10  

  RSS

felix920506
(@felix920506)
Active Member
Joined: 2 years ago
 

I use an akitio node with a Msi RX 470 in it.
Both MacOs and Windows don't detect my egpu
connection:
Macbook => apple tb2 cable => apple tb2 to tb3 dongle => akitio node

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
Sky11
(@sky11)
Reputable Member
Joined: 3 years ago
 

If it was regular Windows laptop, I would check Thunderbolt security settings. If the Thunderbolt Security is enabled as "User Authorization", and the eGFX is not authorized, eGPU won't work. 

The other suspect is the GPU itself - do you know that it works for sure? I have seen rare cases when a problematic GPU won't get detected, while anything else works fine. Not common, but it does happen.

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
felix920506
(@felix920506)
Active Member
Joined: 2 years ago
 

The GPU Works
Fresh from another computer

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
Sky11
(@sky11)
Reputable Member
Joined: 3 years ago
 

Your's is Akitio Node? then definitely reach out to their tech support - could be an issue with Node itself.

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote