Setup & Software Discussions
Where is sonnet breakaway box in Bootcamp?
 

[Solved] Where is sonnet breakaway box in Bootcamp?  

  RSS

xplisite
(@xplisite)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
 

Hi all, first sorry with my poor english.

I have just receive my sonnet breakaway box and my GPU it's on the way.

So when i plug the box on mac os, i can see it in the system menu, but i can't see it in windows with bootcamp. Nothing happen when i plug the box and in device manager there are nothing about the EGPU enclosure.

Its is normal in windows?

Thanks for your help, Chris.

Mid 2017 15" Macbook Pro RP560 | MacOS Mojave | Windows 10 Pro
Sonnet Breakaway Box 350 (Change PSU for Corsair HX850)
Custom WaterCooling ASUS Vega 64 Strix | EKWB Vega Strix waterblock and EKWB Combo Radiator/Pump


ReplyQuote
Rycco
(@rycco)
Reputable Member
Joined: 3 years ago
 

What setup are you using?

mid-2017 15" Macbook Pro RP555 + [email protected] (Mantiz Venus) + macOS & Win10


ReplyQuote
xplisite
(@xplisite)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
 

Macbook pro 15 mid 2017; i am waiting for my Gpu (radeon VEGA 64) and i use a sonnet breakaway 350 (with a 650w PSU).

 

Mid 2017 15" Macbook Pro RP560 | MacOS Mojave | Windows 10 Pro
Sonnet Breakaway Box 350 (Change PSU for Corsair HX850)
Custom WaterCooling ASUS Vega 64 Strix | EKWB Vega Strix waterblock and EKWB Combo Radiator/Pump


ReplyQuote
xplisite
(@xplisite)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
 

Problem solved with the instal of Intel Thunderbolt Driver. 

Now i can see the name of the Device (sonnet breakaway box) and in device manager, i see the Thunderbolt Controller 15D2 where the box is plug (port 1909)

.

Mid 2017 15" Macbook Pro RP560 | MacOS Mojave | Windows 10 Pro
Sonnet Breakaway Box 350 (Change PSU for Corsair HX850)
Custom WaterCooling ASUS Vega 64 Strix | EKWB Vega Strix waterblock and EKWB Combo Radiator/Pump


ReplyQuote
etherealpoetry
(@etherealpoetry)
Active Member
Joined: 2 years ago
 

I just used Windows to find the drivers for mine (same setup, although with a 480), and it downloaded, then installed the drivers. Worked fine after.

Pending: Add my system information and expected eGPU configuration to my signature to give context to my posts


ReplyQuote