No acceleration in Pro Apps!
 
Notifications
Clear all

No acceleration in Pro Apps!  

  RSS

XIPRX
(@xiprx)
Active Member
Joined: 4 years ago
 

Hi Everyone!

 

I need your collective  help to find what's wrong with my system.

Issue:

None of Adobe CC (2017) can take advantage of CUDA enabled system. CUDA option is visible (not gray) and can be selected. Despite that System use only CPU for playback and rendering.

I post a collection of screenshots that migt help investigation.

Hardware:

Macbook Pro 17 (early 2011) i7  2.33GHz, GTX Titan X through AKITIO Thunder 2 Box.

Software:

OSX Sierra 10.12.3, CUDA Driver 8.0.63, GPU Driver/NVIDIA Web Driver: 10.15.20 (367.15.10.35f01)

 

Any ideas why I don't get increased performance?

 

All best,

 

/IPR

 

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
Lazer
(@lazer)
Active Member
Joined: 4 years ago
 

Did you ever find a solution?

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
zooli
(@zooli)
Eminent Member
Joined: 4 years ago
 

I read PS and lots of other apps ignore the eGPU if it is not connected to an external display. But I can't confirm if it works that way though.

2012 Mac mini i7 2.6Ghz . 16GB RAM . 500GB SSD . 1TB HDD . Razer Core X . Sapphire RX 580 Nitro+ SE . 60Hz monitor . MacOS 10.14.6 . Windows 10 LTSC 1809


ReplyQuote
Zach
 Zach
(@zach)
Eminent Member
Joined: 4 years ago
 

Do you have an external display connected?

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote
chilla505
(@chilla505)
Active Member
Joined: 4 years ago
 

Any more on this?

To do: Create my signature with system and expected eGPU configuration information to give context to my posts. I have no builds.

.

ReplyQuote