Akitio Thunder 2 does not power on the VGA, FAN and LED  

  RSS

Pedrokarabom
(@pedrokarabom)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 6
February 7, 2018 2:22 am  

I bought a Akitio via eBay on November from the USA, however how I live in Brazil, it only arrived last week, so, I am only trying it now.

I bought a GTX 1050 TI and a 120 w, 12v power supply for it. 

When I turn the Akitio on, it turn the green led light on, so the circuit is oK.
When I plug the thunderbolt cable on it, Akitio turn the blue led light on, so, I think its ok too. 

But the VGA card, the Akitio fan and Akitio front led does not turn on. 

Does anybody knows what can be happening? 

Thanks.

Macbook Air 2017 [Mojave + (Win10 + Akitio thunder 2 + GTX1050 TI + 120W PSU)] Searching a MSI RX 560 to switch with the GTX.
BR


ReplyQuote
theitsage
(@itsage)
Famed Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 3534
February 7, 2018 2:32 pm  

Please provide more information on the specific GTX 1050 Ti you have and how it's powered.

Best ultrabooks for eGPU use

eGPU enclosure buying guide

94 external GPU build guides


ReplyQuote
Pedrokarabom
(@pedrokarabom)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 6
February 8, 2018 7:38 pm  

Thanks for the feedback.

It´s a EVGA GTX 1050 TI Superclocked that does not require a extra 6pin power.

To power up the akitio, i am using a 120 w power supply 12v 10A.

Macbook Air 2017 [Mojave + (Win10 + Akitio thunder 2 + GTX1050 TI + 120W PSU)] Searching a MSI RX 560 to switch with the GTX.
BR


ReplyQuote
Pedrokarabom
(@pedrokarabom)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 6
February 21, 2018 12:10 am  

Up!

Macbook Air 2017 [Mojave + (Win10 + Akitio thunder 2 + GTX1050 TI + 120W PSU)] Searching a MSI RX 560 to switch with the GTX.
BR


ReplyQuote